Autoturisme, Camionete PickUp / ATV-uri

Aplicații

Orice mediu sau situație care necesită vehicule sau echipamente grele este mult mai potrivită pentru siguranță și performanță atunci când Bullet Liner este la locul de muncă. Nu numai că stratul nostru protectiv aplicat prin  pulverizare, avansat tehnologic, ajută la protejarea echipamentului de daune exterioare, zgârieturi și lovituri, dar îmbunătățește și așezarea pe, în și în jurul setărilor echipamentelor grele.

Deoarece investiți semnificativ în echipamente și forță de muncă, Bullet Liner ajută la atenuarea daunelor potențiale și a timpului de nefuncționare costisitor. Deosebit de favorabil în condiții umede, elastomerul cu pulverizare Bullet Liner previne rugina și coroziunea, prelungind durata de viață și valoarea flotei dumneavoastră. Pulverizați-l pe benzile roților, trenul de rulare, carcasele culbutoarelor, zonele aripilor sau oriunde există potențialul de rugină sau deteriorări potențiale să-și aducă amploarea echipamentului dumneavoastră.

Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va adăuga protecție și siguranță superioară vehiculelor dvs., cu majoritatea aplicațiilor în orice vreme sau setare de proiect.

Contactați un aplicator astăzi pentru a afla cum Bullet Liner vă poate îmbunătăți rezultatul operațional și productivitatea, mai ales atunci când afacerea dvs. depinde de funcționalitatea și siguranța camionului utilitar, a vehiculului sau a flotei dvs. complete.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.