Bine ați venit la BULLET LINER™

VANZARE DIRECTA

Bullet Liner™ International oferă o serie de aplicații pentru a servi in vânzările directe catre clienții noștri comerciali și industriali. Stratul nostru protective de înaltă rezistență la tracțiune și durabile sunt ideale pentru acoperișuri și aplicații de izolare pentru depozitare și multe altele.

Cu mai mult de trei decenii de experiență în furnizarea de etanșant elastomer standard al industriei pentru a servi chiar și la cele mai grele cerințe de acoperire, tehnologia Bullet Liner™ nu dezamăgește. Protecția noastră pentru pulverizare de calitate industrială oferă:

  • Rezistență ridicată la umiditate
  • Acoperire cu cea mai scăzută temperatură de pe piață
  • Rezistență chimică puternică
  • Hidroizolarea
  • Protecție „protecție împotriva abraziunii” pentru suprafețe din oțel, beton, lemn și spumă plastică

Protecții impotriva coroziunii

Stratul protectiv aplicat prin pulverizare Bullet Liner™ protejează împotriva daunelor corozive cauzate de efectele severe asupra mediului și de majoritatea compușilor chimici. Graficul de mai jos demonstrează capacitatea de protecție anticorozivă a tehnologiei pentru un substrat de oțel în diferite condiții de mediu. Pentru a afla despre rezultatele testelor pentru protecția Bullet Liner™ împotriva unei anumite substanțe chimice, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații.

Categorii de Coroziune

– C1 foarte jos (interiorul locuintei)
– C2 jos
– C3 medie
– C4 mare
– C5 foarte mare (mare / ocean si mediu industrial)

Bullet liner™ BL1 a fost clasificat:

C5 M, ceea ce inseamna ca se poate aplica si rezista in categoria de mediu C5 – 7-15 ani
C4 H, ceea ce inseamna ca se poate aplica si rezista in categoria de mediu C4 – 15-25 ani

BULLET LINER™ excede Standardele Industriei

Testari si Certificari

NSF/ANSI 61
(Securitatea Apei)
TUV DIN EN 71-3:2019
(Securitatea Jucariilor)
EN ISO 2808:2008
(Vopseluri si Lacuri)
EN ISO 2812-1:2008
(Vopseluri si Lacuri)
EN ISO 4624:2016
(Vopseluri si Lacuri)
EN ISO 6270-1:2002
(Vopseluri si Lacuri)
EN ISO 9227:2017
(Teste de coroziune)
EN ISO 4628-1:2016
(Vopseluri si Lacuri)
EN ISO12944-1:2018
si EN ISO 12944-2:2018
(Vopseluri si Lacuri)

Stratul protectiv aplicat prin pulverizare Bullet Liner™ este ideal pentru sectoarele de producție, transport feroviar, transport maritim, chimic, industrial general și militar, precum și pentru aplicații comerciale pentru clienții noștri la scară mai mare, potrivite pentru un program de vânzări directe și achiziție de produse.

Descoperiți mai multe despre istoria și moștenirea noastră de 30 de ani ca pionieri in piața vopselelor de protecție prin pulverizare.

Află mai multe

Dacă sunteți interesat să aflați cum tehnologia Bullet Liner™, disponibilă într-o gamă largă de opțiuni de culori personalizate, poate extinde ciclul de viață al celor mai valoroase investiții în echipamente și bunuri solide ale companiei dvs., vă rugăm să contactați un reprezentant astăzi.

Contact