Aparare si Securitate

Aplicații

Vremea și mediul înconjurător produc unele dintre cele mai aspre tratamente pe care echipamentele și clădirile în aer liber le pot suferi – fie că este vorba de frigul rece al iernii, de căldura vertiginoasă a verii, sau de ploaia care generează coroziune, furtunile de nisip sau orice altceva pe care mama natură le poate oferi.

Consecințele pot fi dezastruoase. Operațiunile neprotejate ale fabricilor sau instalațiilor pot fi întrerupte sau oprite – întrerupând sau oprind complet productivitatea, ceea ce poate amenința mijloacele de trai ale unei companii.

Spray-ul Bullet Liner™ pe agent de protecție a mediului este o formulă unică care se leagă instantaneu de suprafețe și etanșează apa și alte elemente dăunătoare. Lăsate netratate, aceste condiții pot provoca eroziune, scurgeri și alte daune nedorite la acoperișuri și echipamente. Textura de prindere strânsă anti-alunecare a lui Bullet Liner™ oferă, de asemenea, siguranță suplimentară scărilor, trotuarelor sau altor suprafețe metalice care ar putea deveni alunecoase atunci când sunt umede. Formula noastră a fost testată în lumea reală în toate părțile globului și nu se va crăpa, nu se va spăla sau nu se va decolora în ciuda gradelor extreme de temperatură sau fluctuații.

Protejați-vă acoperișul, fundația, pereții, scările sau echipamentele instalațiilor dvs. cu vopsea Bullet Liner™ cu agent de protecție poliuretanic – o investiție care va ajuta la îmbunătățirea ciclului de viață și a valorii activelor dvs. și la menținerea operațiunilor dumneavoastră fără probleme.

Contactați-ne pentru a afla cum și de unde să obțineți protecția pe care numai Bullet Liner™ o poate oferi.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium de vopsire “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.