Microbuze, Vehicule Utilitare

Aplicații

Siguranța și performanța sunt două concepte adesea în dezacord unul cu celălalt în setările comerciale, dar nu trebuie să fie așa. Ambele sunt îmbunătățite semnificativ atunci când echipamentul de lucru se alătură echipamentului de lucru cu stratul protectiv prin pulverizare superioară din punct de vedere tehnologic de la Bullet Liner. Materialul nostru de etanșare cu elastomer de prim rang protejează echipamentele și vehiculele de amenințările de scurtare a vieții cauzate de rugină, coroziune, intemperii și diverse abraziuni și înțepături. Dar la fel de important este nivelul suplimentar de siguranță pe care textura etanșă a Bullet Liner îl poate oferi pentru o varietate de suprafețe exterioare și interioare esențiale – de la paturile pentru camioane și furgonete, la scări și alte zone periculoase care ar putea fi alunecoase sau de-a dreptul periculoase atunci când sunt umede.

Atunci când este utilizat în locuri cu umiditate ridicată, Bullet Liner oferă o armură și mai neprețuită datorită stratului său etanș la apă, „etanșat”, care protejează fiecare zonă de aplicare împotriva deteriorării lichide sau chimice. Oportunitățile de aplicare și beneficiile oferite de Bullet Liner sunt aproape nesfârșite. Formula noastră brevetată poate preveni atât timpii de nefuncționare semnificativi, cât și siguranța sporită la locul de muncă, protejând mai bine lucrătorii și echipamentele costisitoare.

Contactați-ne pentru a afla mai multe despre numeroasele minuni ale Bullet Liner și pentru a descoperi cum vă poate ajuta afacerea să funcționeze mai bine.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.