Marina

Aplicații

Orice navă care fncționează pe sau în jurul apei prezintă o multitudine de provocări pentru întreținere și siguranță – iar Bullet Liner se poate aplica pe majoritatea. Nimic nu bate proprietățile de etanșare la apă ale Bullet Liner pentru a oferi o barieră sigură între ocean, râu, lac și chiar apa de ploaie și coca sau puntea bărcii. Aderă la aproape orice suprafață și este deosebit de abil în a proteja bărcile metalice de rugina și coroziune. Pe lângă adăugarea de ani de viață, aplicarea Bullet Liner îmbunătățește și valoarea de revânzare.

Când vine vorba de siguranță sporită, dacă sunteți în căutarea unei vopsea anti-alunecare pentru punte de bărci marine sau pentru cocă, noi avem solutia. Punțile bărcilor și alte suprafețe protejate cu Bullet Liner au o textură unică pentru o așezare sau o prindere sigură. Indiferent cât de agitată este apa, Bullet Liner oferă o siguranță îmbunătățită.

Capacitățile de potrivire a culorilor Bullet Liner sunt uimitoare, iar protecția UV avansată din punct de vedere științific vă va menține ambarcațiunea să arate frumos, fără decolorare. Bucurați-vă de aventurile maritime cu încredere știind că protecția ambarcațiunii dumneavoastră nu va fi afectată de elemente sau vreme – și nu se va desprinde, decoji sau crăpa.

Pentru mai multe informații, contactați un aplicator Bullet Liner pentru a afla mai multe despre modul în care stratul nostru de protecție din poliuree vă poate menține nava și planurile maritime să navigheze în direcția corectă.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.