Blog

Bullet Liner™ Romania

Vă rugăm să citiți blogul Bullet Liner International™ pentru a fi la curent cu tendințele, sfaturile și resursele din industrie și modalități de a proteja mai bine bucurile și echipamentele esențiale pentru afacerea dvs.

Bullet Liner International inaugurează divizia Românească 1700 1246 marketing

Bullet Liner International inaugurează divizia Românească

Bullet Liner™ International are plăcerea de a anunța că Profi Spray Company se va alătura rețelei globale Bullet Liner ca un nou reseller apreciat în România. Profi Spray este activă în industria construcțiilor și a izolațiilor, oferind servicii transparente și prompte pe întreaga piață. Compania și-a stabilit o reputație pentru angajamentul său serios față de…

read more
Mașina dvs., camionul sau camioneta dvs. este pregătită pentru iarnă? Doar puneți o „haină” in plus! 768 650 mircea

Mașina dvs., camionul sau camioneta dvs. este pregătită pentru iarnă? Doar puneți o „haină” in plus!

Temperaturile reci sunt peste noi. Multe părți ale continentului european și ale lumii se confruntă cu ploi, zăpadă și alte condiții de furtună, iar termometrele din mai multe regiuni ating în mod regulat niveluri extrem de scăzute. Multe zone se confruntă chiar cu climă sub O °C în timpul zilei, pe măsură ce începe prima…

read more

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.