Bazine de depozitare

Aplicații

Legătura care face etanșantul nostru de calitate industrială Bullet Liner sa adere de aproape orice suprafață de metal, lemn, cauciuc, plastic sau oțel creează o etanșare incredibil de puternică încât suprafața acoperită este complet protejată împotriva unei multitudini de elemente devastatoare. Rezervoarele de stocare pentru apă și alte lichide devin bine protejate de numeroasele daune cauzate de rugina, coroziune, utilizarea chimică, căldură sau frig extrem, împreună cu rigorile zilnice ale celui mai aspru mediu industrial.

Stratul nostru protectiv unic provine din formula cea mai avansată tehnologic de pe piață astăzi. Proiectat pentru a fi rezistent la abraziune și etanș la apă, etanșantul de protecție cu pulverizare personalizat Bullet Liner este garantat să nu se crape, să nu se decojească sau să se decojească. Echipa noastră a oferit acest tip de protecție rezistentă la apă fântânilor uimitoare care împodobesc exteriorul faimosului Hotel Wynn Las Vegas din SUA și, chiar și după mulți ani de utilizare, acestea arată ca noi și sunt încă puternice.

Aflați mai multe despre soluțiile noastre de acoperire industrială de la un aplicator Bullet Liner certificat.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.