Autoutilitare / Dube

Aplicații

Operați o furgonetă de marfă? Atunci știi că este cheia vieții tale. Vehiculele scoase din funcțiune – care au fost lăsate pe marginea magazinului din cauza daunelor interioare sau exterioare – pot costa operatorii atenți la buget și întreprinderile mici mult mai mult decât o simplă factură de reparație. În plus, mărfurile valoroase care se deteriorează în timpul tranzitului – din cauza alunecării în jurul unei podele neasigurate – poate, de asemenea, să acumuleze rapid profituri pierdute și chiar să încordeze relațiile valoroase cu clienții.

Vehiculele de marfă protejate în interior și în exterior cu Bullet Liner rămân pe drum mai mult timp. Tehnologia noastră avansată de protecție prin pulverizare protejează suprafețele vehiculelor și ale încărcăturii de daune costisitoare, oferind în același timp nenumărate beneficii importante de siguranță. Virajele, dealurile și opririle rapide pot duce la deplasarea periculoasă a încărcăturii, care poate provoca derapaje și posibile accidente, crescând potențialul de rănire gravă a operatorului. Folosirea Bullet Liner în camionetă limitează semnificativ potențialul de a ajunge cu bunuri, materiale, consumabile și alte bunuri prețioase esențiale pentru afacerea dumneavoastră. Având o bază anti-alunecare în timpul încărcării și descărcării, echipamentul și lucrătorii sunt protejați, iar podeaua zonei de marfă acoperită cu Bullet Liner ajută la îmbunătățirea siguranței generale și la evitarea accidentelor cauzate de căderile echipajului de lucru.

Deosebit de favorabil în condiții umede, etanșantul Bullet Liner previne rugina și coroziunea, prelungind durata de viață a echipamentului dumneavoastră valoros. Bullet Liner aderă la majoritatea suprafețelor și va oferi o viață de protecție superioară și siguranță pentru majoritatea aplicațiilor.

Contactați-ne pentru a găsi un aplicator și pentru a descoperi cum Bullet Liner vă poate ajuta la minimizarea timpului de nefuncționare și pentru a vă proteja investiția și camioneta.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.