Autoturisme, Camionete PickUp / ATV-uri

Aplicații

Când aplicați Bullet Liner pe mașina, camioneta sau vehiculul de teren, faceți o investiție care protejează și prelungește durata de viață a celor mai prețuite echipamente. Stratul protectiv prin pulverizare de la Bullet Liner protejează împotriva abraziunilor, zgârieturilor și înțepăturii și oferă întotdeauna un finisaj profesional, „de expoziție”, care arată grozav. Dar adevărata minune a formulei noastre brevetate este cât de bine blochează umezeala care provoacă rugina, care denigrează rapid atât aspectul, cât și valoarea vehiculului tău, lăsându-l să arate prematur îmbătrânit înainte de vremea sa.

Bullet Liner rezistă la cele mai dureroase condiții și nu se va decoji, nu se va desprinde sau crăpa, chiar și atunci când este expus toată ziua, lumina directă a soarelui și intemperii extreme. Bullet Liner este testat în mod obișnuit în „lumea reală” pe vehicule de curse și de urmărire în cele mai fierbinți condiții de deșert, cum ar fi prestigiosul Baja 1000 din Mexic – și, de asemenea, în condițiile sub zero înghețate din sălbăticia Denali din Alaska.

Nu contează cum îl folosești pe vehiculul tău. Metoda Bullet Liner ca masură de protecție este întotdeauna o investiție inteligentă pentru a vă proteja mașina sau camioneta. Este, de asemenea, ideal pentru suprafețele de podea concepute pentru transportul de cherestea, unelte, echipamente sportive, echipamente de lucru contractuale, aderență pentru cai și multe altele – și pentru protejarea elementelor esențiale necesare pentru off-road pe cele mai dificile terenuri. Mulți dintre clienții noștri optează pur și simplu pentru utilizarea Bullet Liner pentru a oferi vehiculului lor un aspect lustruit și rece, cu stiluri personalizate, cu aspect de fabrică.

Contactează-ne pentru a găsi un aplicator lângă tine.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.