Aplicații Personalizate

Aplicații

Gândiți-vă practic la ORICE utilități, obiecte de agrement sau ocupaționale sau echipamente care funcționează de obicei în aer liber sau care sunt valoroase sau importante pentru afacerea sau gospodăria dvs. Dacă doriți să fie protejat pentru a prelungi durata de viață, îl putem acoperi. Învelișul unic de calibru înalt de la Bullet Liner poate proteja aproape orice împotriva intemperiilor extreme, a apei, a ruginii, a coroziunii și chiar a uzurii de zi cu zi. Stratul nostru protectiv provine din formula cea mai avansată tehnologic disponibilă în industrie astăzi și este proiectat pentru a oferi un etanșant de protecție rezistent la abraziune și etanș la apă pe aproape orice suprafață.

Nu contează dacă este o muncă mare sau mică, Bullet Liner ia protecția în serios. Mulți lucrători în construcții își transformă cizmele de lucru mai confortabile în încălțăminte rezistentă și indestructibilă – care este la fel de solidă și rezistentă ca și incălțamintea similara cu vârfuri de oțel/blindate – pur și simplu acoperindu-le cu Bullet Liner. Același lucru este valabil și pentru cutiile de instrumente, carcase pentru chitară, difuzoare audio, skateboard-uri, plăci de surf, echipamente de exerciții, căsuțe de joacă, seturi de leagăne, mobilier de terasă și multe altele!

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre aplicațiile practic nelimitate ale Bullet Liner.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.