Aparare si Securitate

Aplicații

Când vine vorba de protejarea oamenilor care ne protejează, distrugerile cauzate de proiectile sau resturi de la o explozie este cea mai probabilă amenințare de a provoca răni sau deces. Calitățile unice asemănătoare armurii pe care stratul protectiv de la Bullet Liner le oferă suprafețelor vehiculelor și echipamentelor militare pot ajuta la minimizarea daunelor colaterale în cazul unui eveniment altfel catastrofal. Bullet Liner este dur, dar va rămâne atașat de un substrat aplicat chiar dacă este îndoit sau distorsionat de o explozie sau proiectil, ajutând la atenuarea fragmentării periculoase.

Operațiunile de apărare au descoperit proprietățile de salvare a vieții și de prevenire a rănilor ale sigilantului nostru patentat din elastomer și, de asemenea, îl pulverizează pe pereții clădirilor pentru a proteja activele și personalul militar cheie. Echipa fondatoare a Bullet Liner, Burtin Labs, a oferit același tip de protecție Pentagonului Statelor Unite în urma atacurilor de la 11 septembrie.

Eficacitatea spray-ului Bullet Liner asupra protecției nu poate fi diminuată nici măcar în condiții extreme de mediu și de aceea este „de grad militar” în toate sensurile. Bullet Liner este la fel de durabil, chiar și în cele mai calde și aride condiții, precum este la temperaturi umede, umede sau frigide sub zero. Membrana poliuretanică a Bullet Liner, de fapt, devine o parte a suprafeței pe care este pulverizată și nu se va desprinde, crăpa sau dezlipi – indiferent de tipul de expunere sau de durata de timp.

Vehiculele militare și tactice speciale se află în prima linie de apărare în fiecare zi și, adesea, sunt susceptibile de a susține o explozie directă sau un atac cu proiectile. Bullet Liner oferă stratul suplimentar de rezistență și rezistență pentru a ajuta la atenuarea rănilor și a vieților pierdute.

Contactați-ne pentru a afla cum Bullet Liner poate juca un rol în operațiunea dumneavoastră și poate deveni un plus de încredere pentru echipa dumneavoastră de apărare sau securitate.

Protectie Exceptionala

Protejează suprafețele de materialele corozive/periculoase, prelungind durata de viață și minimizând timpul de nefuncționare a echipamentului.
Prelungește durata de viață și îmbunătățește valoarea de revânzare a echipamentelor și vehiculelor.
Vine într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu orice schema estetica pentru vehicule utilitare, vehicule pentru transporturi periculoase sau pentru flotă.

Folosind soluția noastră premium “spray-on”, aplicată de rețeaua noastră de dealeri certificați din întreaga lume, investiția dumneavoastră în vehiculul, barca sau remorca dumneavoastră este în siguranță cu noi.